Имаме огромни различия с Възраждане. Виждаме от тяхно изявление: Който е

...
Имаме огромни различия с Възраждане. Виждаме от тяхно изявление: Който е
Коментари Харесай

Нинова: Костадин Костадинов стана шеф на читалище с гласовете на ГЕРБ

Имаме големи разлики с " Възраждане ". Виждаме от тяхно изказване:  " Който е отчаян от Политическа партия и ГЕРБ, да пристигна при нас. Ние сме единствената съпротива ". Не, уважаеми, вас ви нямаше в последните 6 години, когато Бойко Борисов беше всемогъщ стопанин на страната и мачкаше всичко. С гласове на общински съветници от ГЕРБ Костадинов стана началник на читалище.

Това написа във Facebook водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Коментарът ѝ е във връзка позицията на Българска социалистическа партия, откакто от " Продължаваме промяната " (ПП) и ГЕРБ се схванаха Мария Габриел и Николай Денков да се ротират като министър председател и вицепремиер в проектокабинета, който Политическа партия ще излъчат с втория изследователски мандат.  

Нинова акцентира, че Българска социалистическа партия ще бъдат съпротива на този кабинет. По думите ѝ Политическа партия са предали смяната и силата на митингите против водача на ГЕРБ Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев през 2020 година

" Дойдоха внезапно, пометоха цялата борба на Българска социалистическа партия за смяна през последните 6 години и в този момент какво – прекратяваме смяната? По време на договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ не стана дума за стопанска система, неравенства, беднотия, цени и инфлация. За един месец всички партии не помниха тези тематики ", пише Нинова.

Според нея Българска социалистическа партия е единствената партия в България, на която ГЕРБ е предложила власт няколко пъти, само че която е отказала.

" Първо беше с моркова, когато ми предложиха да стана ръководител на Народно събрание. Тогава казахме:  " Не, ние желаеме да променим вашия модел на паралелна страна и задкулисие ". След това Бойко Борисов размаха бухалката – сътвори вътрешна съпротива, направи ни няколко преврата, спря ни дотацията. При всичките години не им клекнахме. Къде са " Атака ", АБВ, НФСБ, " Патриоти ", РЗС – който се е прегърнал с Бойко Борисов, е завършил ", написа Корнелия Нинова. 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР